Atelier Școala de voluntariat! – Liceul Tehnologic Economic Administrativ

Astăzi, 07.12.2018, a avut loc ultimul atelier din cadrul proiectului Școala de Voluntariat!, organizat de asociația CREED Romania.

Peste 40 de elevi de la Liceul Tehnologic Economic Administrativ au avut ocazia să afle ce este voluntariatul, care sunt beneficiile voluntariatului, oportunitățile de voluntariat local și la nivel internațional – European Solidarity Corps, detalii privind Legea Voluntariatului etc.
La final au lucrat in echipe pe tema activitatilor de voluntariat preferate.

De asemenea, le-au fost prezentate 2 schimburi de tineri finantate Erasmus Plus organizate de CREED Romania in septembrie 2018: Volunteering for Inclusion!, un schimb de tineri in cadrul caruia a fost promovat voluntariatul si Transition to Entrepreneurship! un schimb de tineri care a promovat antreprenoriatul social.

Proiectul „Școala de voluntariat!” este finanțat de către Primăria Piatra Neamț prin programul Finanțări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Piatra-Neamț 2018, domeniul Educație Civică.

Atelier Școala de voluntariat! – Liceul Tehnologic Economic Administrativ