Comunicat de presă Proiect Apprenticeship as a Pathway to Employability  Piatra Neamț, 24.06.2016  

Asociația C.R.E.E.D (Centrul de Resurse Economice si Educatie pentru Dezvoltare) în parteneriat cu Capacity London și Asociația Building Bridges desfășoară în perioada 24 Iunie – 03 Iulie 2016, la Piatra Neamț, seminarul internațional Apprenticeship as a Pathway to Employability. Acesta face parte din cadrul proiectului Apprenticeship as a Pathway to Employability, care constă în organizarea a 2 mobilități a lucrătorilor de tineret, respectiv un seminar și un training.  Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus Plus, Acțiunea cheie 1, gestionat în România de A.N.P.C.D.E.F.P.

   Obiectivul principal al proiectului este reprezentat de instruirea lucrătorilor de tineret în vederea creșterii șansele de angajabilitate în rândul tinerilor, în special a celor cu puține oportunități.

Obiectivele specifice ale acestui seminar sunt:

O1: Sprijinirea înțelegerii conceptului și a programelor de ucenicie într-un mod mai profund, mai semnificativ de către 30 de lucrători de tineret din România, Marea Britanie și Spania.

O2: Creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța uceniciei ca metodă de creștere a șanselor de angajare în rândul angajatorilor și a altor actori sociali.

O3: Îmbunătățirea modului de funcționare față de grupul lor țintă în cadrul celor 3 organizații partenere: CREED România, Capacity London și Building Bridges.

 În cadrul seminarului vor fi utilizate metode precum: discutii deschise, cercetare, prezentări, dezbateri, forum deschis, open space, jocuri, brainstorming, metoda SMART, jocuri de rol, jocuri, dezbateri, ateliere de lucru,etc. Impactul dorit la finalul proiectului constă în punerea în aplicare și dezvoltarea unor program de ucenicie în Madrid Neamt si Londra.

 Pentru alte informații vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Persoana de contact: Simona Gherasim,

Manager de proiect

Telefon: +40741577975

Web: www.asociatiacreed.ro  / www.implicare.eu

E-mail: creedromania@gmail.com

Ne găsiți și pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/CREEDromania

“Acest proiect este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene în cadrul programului Erasmus Plus. Aceasta comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu poate fi responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile conținute de acestea.”

Comunicat de presă Proiect Apprenticeship as a Pathway to Employability  Piatra Neamț, 24.06.2016  
Derulează în sus