Lansare Ghid de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat

Federația VOLUM, în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă a lansat „Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat” – instrument dedicat organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care implică voluntari pentru a asigura îndeplinirea cerințelor privind securitatea și sănătatea în activitățile desfășurate.

Evenimentul de lansare în județul Neamț a avut loc miercuri, 27 aprilie, la sediul Centrului de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare de pe Aleea Tineretului, nr. 7, Piatra Neamț.

Evenimentul a constat în: prezentarea Asociației CREED (Simona Gherasim), introducere Adrian Tăbăcaru (reprezentant ARSSM), prezentarea Federației VOLUM și a Ghidului SSM (Diana Mancaș). Prezentarea efectuată de specialistul SSM Diana Mancaș a fost urmată de un dialog liber, care i-a ajutat pe participanți să înțeleagă mai bine cum pot utiliza acest instrument, Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat, în lucrul cu voluntarii.

Mulțumim participanților pentru participare și succes în activitățile de voluntariat întreprinse!

Publication4 Publication3 Publication2 Publication1

 

Lansare Ghid de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat
Derulează în sus