Proiect Parteneriat verde

C.R.E.E.D. România caută 100 de participanți pentru  activități de educație ecologică.

Asociația C.R.E.E.D. (Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare) în parteneriat cu E.E.H.Y.C. (European Environment and Health Youth Coalition) desfășoară în perioada 01.05.2015-31.08.2015 proiectul Parteneriat Verde, un proiect finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Cele 3 activități sunt reprezentate de:

  1. VERDEbook – pe modelul Facebook, participanții vor documenta progresul amenajării și întreținerii spațiului verde prin crearea și postarea de informații pe platforma de socializare Facebook și pe blogul organizației CREED, postările vor cuprinde fotografii, materiale video, și vor fi însoțite de descrieri ale plantelor existene, precum și detalii care țin de protecția mediului, beneficiile unui spațiu verde, colectare selectivă și reciclare
  2. Căutare de comori verzi – pe modelul jocurilor de Căutare de comori, participanții vor fi împărțiți pe echipe și vor primi indicii. Când vor descoperi semnificația indiciilor vor putea să se ducă în punctul menționat și să găsească următorul indiciu.
  3. Test Verde– participanții vor lucra pe echipe pentru a folosi spațiul amenajat și resursele la capacitate maximă; probele vor include: plantare de puieți, colectarea selectivă a deșeurilor, așezarea în ordinea impactului asupra mediului a obiectelor pe care le folosim zilnic, recunoașterea speciilor de plante, așezarea în lanț trofic a viețuitoarelor întâlnite în curtea amenajată. Fiecare echipă va fi evaluată după cât de bine a dus la îndeplinire sarcinile și cea care a respectat toți pașii și a realizat sarcinile conform recomandărilor în domeniu va fi declarată câștigătoare.

Scopul proiectului îl constituie implicarea comunității nemțene în amenajarea și întreținerea unui spațiu public verde, relevant pentru educația ecologică.

Activitățile din cadrul proiectului sunt reprezentate de amenajarea unui spațiu verde educațional  și 3 activități de educație ecologică, mai precis, VERDEbook, Căutare comori verzi și Test Verde.

Pentru înscrierea în cadrul proiectului vă rugăm să completați următorul formular:

http://goo.gl/forms/2KBs3ZvfGd

Pentru alte informații vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Persoana de contact: Georgiana Mihăilă

Telefon: +40746754634

Web: www.asociatiacreed.ro / www.creedromania.wordpress.com

E-mail: creedromania@gmail.com / madalina.georgiana.m@gmail.com

 

 

11749742_880780838670234_1992200059_n

Proiect Parteneriat verde
Derulează în sus