Selecţie participanţi proiect European Mountain Week, Celano, Italia

Erasmus+ îi ajută pe tineri să îşi dezvolte competenţe şi să îşi crească şansele de angajare, oferindu-le oportunitatea de a participa în proiecte europene educaționale. Tinerii au ocazia de a descoperi noi culturi şi de a simţi că aparţin Europei.

O astfel de oportunitate de învățare și dezvoltare personală este oferită și de CREED România pentru tinerii nemțeni, asociația selectând 4 participanți pentru un schimb de tineri destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 ani. Schimbul de tineri se va desfășura în perioada 05-13 Iunie 2017 în Celano, Italia.

Prin intermediul acestui proiect, tinerii au ocazia să lucreze într-un mediu intercultural, cu tineri provenind din alte țări și din alte medii, de a se cunoaște pe ei înșiși în raport cu ceilalți, de a-și forma propriile impresii, de a combate prejudecăți sau stereotipuri despre alte culturi.

Tema proiectului: este legată de munte, natură, sport în aer liber, participanții având ocazia să petreacă astfel o săptămână plină de activități în ar liber. Dintre locurile ce pot fi vizitate în Celano se află castelul Celano precum și marele Canion din Celano.

Perioada: 05-13 Iunie 2017

Locatie: Celano, Italia

Participanții: participanți din 7 țări, mai precis Italia, Albania, Armenia, Letonia, Turcia, Spania și România.

Coturile de cazare, masă și transport

Se decontează în limita maximă de 170 Euro din costurile de transport.

Participanții vor fi cazați la un hotel de 4 stele, masa fiind de asemenea oferită de organizația din Italia, parteneră CREED.

Condiții de participare

Limba engleză: conversațional

Vârstă: minimum 18 ani – maxim 26

Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți Curriculum Vitae-ul și o scrisoare de intenție in limba engleză la adresa office.creed.ro@gmail.com până la data de 21 Mai 2017, ora 24:00.

Selecţie participanţi proiect European Mountain Week, Celano, Italia
Derulează în sus