Selecție participanți Training Let’s GROW together!, Lodz, Polonia

CREED România selectează 1 participant cu vârsta peste 18 ani pentru un proiect de tineret ce se va desfășura în perioada 7.03-13.03.2015 în Lodz, Polonia.
Conform regulilor Erasmus Plus se decontează 275 Euro din costurile de transport, cazarea și masa fiind acoperite de organizația din Polonia.
Denumirea proiectului :  Let’s GROW together!
 Țări participante: Romania, Italia, Portugalia, Spania, Bulgaria, Slovacia, Polonia
Scopul training-ului este îmbunătățirea competențelor persoanelor implicate în Erasmus +( coordonatori, mentori EVS, lucrători de tineret ) în domeniul sprijinirii procesului de învățare și integrării interculturale utilizând instrumente de coaching. Pe parcursul training-ului participanții vor explora diverse metode și instrumente de coaching pe care le pot utiliza în diverse activități, vor învăța despre tehnici efective de comunicare, cum să ajute tinerii să își dezvolte competențe prin utilizarea unor întrebări de sprijin nu prin oferirea răspunsurilor etc.
Traineri:
Jacek – coach și trainer certificat în oferirea de training-uri în domeniul non-guvernamental;
I belive the coaching changes people so that they do change the world.”
Joanna – are experiență de 10 ani în proiecte europene; a coordonat peste 100 de voluntari EVS; coach și trainer certificat;
„I belive in positive way of supporting – U will see my great 7 years old dog , even he is success of that way of teaching
Taxă de participare:  100 lei
Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți email cu CV și scrisoare de motivație la adresa projectscreed@yahoo.ro până la data de 15 Februarie 2015, ora 24:00.

Selecție participanți Training Let’s GROW together!, Lodz, Polonia