TEDx revine la Piatra-Neamț!

TEDxPiatraNeamt revine! Conferințele TEDx care au stârnit un real interes în întreaga lume și care au creat un loc special, plin de idei și emoții pozitive, își fac loc, pentru a doua oară consecutiv, și în orașul Pietricicăi. Sâmbătă, 20 iunie 2015, la Teatrului Tineretului, echipa TEDxPiatraNeamt aduce pe scena teatrului 10 oameni de succes, optimiști, inteligenți cu simțul umorului, care sunt obișnuiți să vadă problemele ca pe niște provocări și care au învățat că schimbarea se află în ei.

Fii cu ochii-n patru pe www.tedxpiatraneamt.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxpiatraneamt pentru a afla cine sunt cei 10 speakeri care vin să împărtășească ideile lor pe 20 iunie pe scena Teatrului Tineretului!

Evenimentul este organizat la inițiativa CREED România, fiind susținut de Primăria Piatra Neamț, Autonom Rent-a-Car, Perla Invest și Central Plaza Hotel.

Vrei să fii primul care află detaliile despre TEDxPiatraNeamt? Completează următorul formular:  http://bit.ly/TEDxPiatraNeamt2015Form.

TEDxPiatraNeamt preia formatul TED și este organizat sub licență TED, o organizație non-profit dedicată „ideilor ce merită împărtășite”. A debutat în 1984 în SUA ca o conferinţă ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnologie, Entertainment şi Design. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii: Bill Clinton, Bill Gates, Paul Simon, Sir Richard Branson sau Bono. Înregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online (www.ted.com), fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni intersați de dezvoltarea lor intelectuală.

Vă așteptăm la cea de-a doua ediție TEDxPiatraNeamt!

TEDx revine la Piatra-Neamț!
Derulează în sus