TEDx vine la Piatra Neamț!

Prima ediție TEDxPiatraNeamt va avea loc pe 30 mai la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț. TEDxPiatraNeamt este un eveniment sub licența TED, organizat independent de parteneri locali, și se va desfășura sub tema „Reușim împreună”. Printre partenerii evenimentului se numără organizația CREED România, Autonom Rent-a-Car și Central Plaza Hotel.

Primul eveniment TEDxPiatraNeamt își propune să adune într-un singur loc, timp de trei ore, idei ale unor oameni valoroși, care merită împărtășite, idei care schimbă mentalități, atitudini și care conduc spre acțiune. Zece vorbitori îți vor împărtăși poveștile lor de succes, momentele de cumpănă, de ezitare și greutățile pe care le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.

TEDxPiatraNeamt preia formatul și este organizat sub licența TED, o organizație non-profit dedicată Ideilor ce Merită Împărtășite („Ideas Worth Spreading”). A debutat în 1984 în S.U.A., sub forma unei conferinţe ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnologie, Entertainment şi Design. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii: Bill Clinton, Bill Gates, Paul Simon, Sir Richard Branson sau Bono. Înregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online (www.ted.com), fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni interesați de dezvoltarea lor intelectuală.

Pentru mai multe informații, accesați www.tedxpiatraneamt.ro și www.facebook.com/tedxpiatraneamt.

Vă așteptăm la prima ediție TEDxPiatraNeamt!

TEDx vine la Piatra Neamț!
Derulează în sus