Anunt recrutare experti 2 proiect Risei

Asociația Centrul de Resurse Economice și Educatie pentru Dezvoltare, partener în cadrul proiectului Reteaua Integrată de Sprijin prin Educație Incluzivă – R.I.S.E.I. finanțat prin Granturile Norvegiene 2014-2021 în cadrul apelului „Educație incluzivă pentru copii și tineri în situații de risc”, aria 8 “Copii și tineri în situații de risc”, recrutează 9 experți pentru următoarele posturi:

1. Logoped (1 post)
  2. Consilier psihopedagogic (1 post)
  3. Asistent social (1 post)
  4. Învățător (2 posturi)
  5. Profesor ore remediale engleză (1 post)
  6. Profesor ore remediale geografie/istorie (1 post)
  7. Profesor ore remediale romana (1 post)
  8. Profesor ore remediale matematică (1 post)

Activitatile prevazute in cadrul proiectului si organizate de catre experti se vor desfasura la Scoala nr. 2 Piatra Neamt (structura Valeni) si Scoala nr. 1 Zanesti – jud. Neamt.

Mai multe detalii in atasament.

asociatiacreed.ro/…/ANUNT-RECRUTARE-EXPERTI-2-1.pdf

Pentru înscrierea la procedura de recrutare și selecție, candidații vor transmite până pe data de 01.03.2021 ora 16:00 un Curriculum Vitae însoțit de diploma de studii (sau adeverinta studii) și o dovadă a experientei profesionale la adresa proiectecreed@gmail.com. Selecția experților se va face pe baza analizei documentelor primite prin verificarea respectării criteriilor de calificare și experiență. În cazul în care există mai mulți candidați pe un post, departajarea acestora se va realiza în cadrul unui interviu.

Anunt recrutare experti 2 proiect Risei