Postcomunicat conferinta promovare proiect RISEI

POSTCOMUNICAT CONFERINȚĂ PROMOVARE PROIECT

 

În data de 25 Mai 2023 a avut loc conferinta de promovare a proiectului “Reteaua Integrata de Sprijin prin Educatie Incluziva-RISEI” Cod proiect PN2057, organizata de Asociatia C.R.E.E.D.

Obiectivul general al proiectului RISEI este creșterea gradului de incluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în situații de risc prin crearea unei Rețele Integrate de Sprijin prin Educație Incluzivă în trei județe: Ilfov, Neamț și Iași.

Pe durata conferinței de promovare a fost prezentat proiectul și au fost diseminate informații din schimbul de experiență desfășurat la Oslo.

La conferinta au fost prezenti reprezentanti ai scolilor asociate in proiect, ai ONG-urilor care activeaza in domeniul incluziunii sociale, educatiei si nu numai, persoane fizice si alte entitati cu domeniu de activitate in sfera educatiei.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 1.450.715 Euro oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare Locală. Obiectivul proiectului este creșterea gradului de incluziune socială a copiilor și tinerilor aflați în situații de risc prin crearea unei Rețele Integrate de Sprijin prin Educație Incluzivă în trei județe: Ilfov, Neamț și Iași.

Postcomunicat conferinta promovare proiect RISEI
Derulează în sus