Selecție participanți schimb de tineri internațional Volunteering for inclusion!

Ești interesat/ă să afli mai multe lucruri despre incluziunea socială?

CREED România împreună cu partenerii noștri din Marea Britanie, Italia și Portugalia propune schimbul de tineri, pe tema incluziunii sociale Volunteering for Inclusion.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă reducerea riscului excluziunii sociale în rândul tinerilor cu oportunități reduse din România, Marea Britanie, Italia și Portugalia.

Astfel, selectăm 5 tineri care pe parcursul a 10 zile, mai precis 02-11 Septembrie 2018, împreună cu alți tineri din Marea Britanie, Italia și Portugalia vor participa la diverse activități care vor avea ca rezultat creșterea gradului de conștientizare referitor la riscurile excluziunii sociale și  care vor învăța cum să abordeze și să coopereze cu grupuri vulnerabile de persoane.

            Te-am convins?

Dacă ești interesat/ă trimite un CV la adresa corina.bahneanu@creedromania.ro și completează formularul de aplicație până pe data de 5.08.2018.

Prin completarea acestui formular sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către asociația Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare.
Detalii privind politica noastră de confidențialitate găsiți aici: Notificare de confidențialitate proiect Volunteering for Inclusion .

Criteriile de selecție sunt următoarele:

  • limba engleză –  minim A2; pe parcursul activităților veți fi sprijiniți de ceilalți participanți și staff-ul CREED în ceea ce privește limba engleză în cazul în care considerați că aveți nevoie de ajutor.
  • vârsta: 15-30 ani
  • reședință: cei din județul Neamț au prioritate la selecție;

Detalii logistice:

Fiind un proiect finanțat prin programul Erasmus Plus costurile de cazare și mesele zilnice sunt acoperite prin program.

Schimbul de tineri se va desfășura în Piatra Neamț.

Succes!

Echipa Volunteering for inclusion!

Selecție participanți schimb de tineri internațional Volunteering for inclusion!
Derulează în sus