Manager nemtean ( 2011 )

Asociaţia C.R.E.E.D. (Centrul de Resurse Economice şi Educaţie pentru Dezvoltare) anunţă lansarea proiectului “Manager nemţean”, ce se va desfăşura în perioada 16 Mai – 16 Octombrie 2011.

Obiectivul principal al proiectului îl constituie creşterea capacităţii tinerilor de a se implica în vederea dezvoltării comunităţii şi promovării judeţului Neamţ în ţară şi peste hotare.

Pentru îndeplinirea obiectivului, echipa de proiect va recruta în perioada iunie-iulie 2011, 20 de tineri din Neamţ, cu vârste între 16 si 35 de ani, care se vor pregăti alături de specialişti şi experţi în domeniul managementului de proiect cu finanţare din fonduri nerambursabile pentru a deveni manageri de proiect şi persoane resursă pentru iniţierea şi implementarea de proiecte la nivelul judeţului Neamţ. Tinerii vor avea ocazia să participe la un training care va dura 5 zile şi care se va desfăşura în Piatra Neamţ, în cursul lunii iulie.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

O1: Dobândirea cunoştinţelor şi abilităţilor necesare identificării de soluţii la problemele de la nivel local pentru 20 de tineri.

O2: Dezvoltarea abilităţilor de comunicare/argumentare/dialog în rândul celor 20 de tineri participanţi.

O3: Dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor în domeniul managementului proiectelor, în randul celor 20 de tineri participanţi.

Pe toata durata activităţilor puteţi urmări detalii pe pagina de internet                      www.creedromania.ro sau www.creedromania.wordpress.com.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ.

Manager nemtean ( 2011 )